ФИЛМ „ТРОУГАО ТУГЕ“

17. ТУРНЕЈА СЛОБОДНЕ ЗОНЕ***    Велика сцена Дома културе Уб***     Уторак, 18. април 2023.***   Почетак пројекције у 20 сати***    Улаз слободан***  
Победник Канског фестивала и освајач четири европска Оскара, „Троугао туге“ шведског аутора Рубена Естлунда, је бритка сатира о краху западне цивилизације.
Фестивал ангажованог филма Слободна зона започео је 17. турнеју најзапаженијих остварења са прошлогодишњег издања, која ће бити одржана до 20. јуна у више од 50 места у Србији. Бесплатно ће представити седам најзапаженијих остварења са прошлогодишњег фестивала Слободна зона, укључујући и велики светски хит „Троугао туге“.

Турнеја Слободне зоне представља један од највећих пројеката децентрализације филмског садржаја у земљи, чији је циљ развој и неговање филмске публике и ван великих културних центара. У складу с тим, скоро од почетка постојања фестивала – који се крајем године одржава у Београду, Новом Саду и Нишу – део фестивалских филмова долази и пред гледаоце у мањим срединама, чиме бивају оплемењени за врхунски филмски садржај и ужитак гледања покретних слика на великом платну.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *