ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА “ОПЕТ ПЛАЧЕ, АЛ’ САД ОД СРЕЋЕ”

Велика сцена Дома културе Уб***   Петак, 19. фебруар 2021. у 19 сати*** Цена улазнице 300 динара***

Уз поштовање свих епидемиолошких мера,  на убској Великој сцени Градско позориште Јагодине извешће представу “Опет плаче, ал` сад од среће”.

Представа је рађена по тексту Новице Савића, а у режији Бранка. Радња представе се одиграва на железничкој станици где петоро људи различитих менталитета међусобно препричавају своје тешке животне приче, на крајње хумористичан начин.

У представи играју Петар Митић, Виолета Пешић, Ненад Петровић, Јелена Јовановић и Бојан Милорадовић

„Ова комедија написана је драматуршки вешто, уз несумњиво познавање маловарошког менталитета: разговор четворо људи у чекаоници железничке станице и открива готово све `тајне` живота провинцијске средине. И све би то могло изгледати комедиографски ишчашено и извитоперено кад не би било истинито и сасвим могућно у нас током последње деценије прошлог и почетком овог, 21. века. Разговор и све што се дешава у чекаоници железничке станице провинцијске варошице смештене на некој споредној прузи управо због очигледне истинитости уздиже се до метафоричне слике не само једне средине, него и читаве ове земље.“ (Др Рашко Јовановић)
Организатор овог културног дешавања је Позориште „Раша Плаовић“ Уб. Број улазница  је ограничен, резервације на телефон 064/8160746.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *